سرمایه گذاری

  • 7 ماه پیش
  • 0
investment-1

سرمایه گذاری در خارج از کشور چگونه است؟ کشورهای مختلف، روش‌های متفاوتی را برای جذب سرمایه‌ی سرمایه گذاران خارجی ارائه می‌کنند. هر کشور بنابر مصلحت ملی خود، برخی مزایا را برای افرادی که قصد دارند از خارج کشور سرمایه‌ی خود را وارد این کشور کنند، در نظر می‌گیرد.

بهتر است قبل از اقدام به سرمایه گذاری در یک کشور خارجی، توقعات و آینده‌ای که درباره‌ی سرمایه گذاری خود دارید را به دقت بررسی کنید. به طور مثال برخی از کشورها در قبال ورود سرمایه‌ی شما به کشورشان، حق شهروندی را به شما اعطا می‌کنند ولی در برخی دیگر قوانین و شرایط بسیار پیچیده‌تری وجود دارد.

برای سرمایه گذاری در یک کشور، تنها داشتن سرمایه و بودجه‌ی زیاد کافی نیست. روش محبوب و پرطرفدار مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، به غیر از نیاز به داشتن یک سرمایه‌ی اولیه، جنبه‌های متفاوتی دارد که در ادامه‌ی این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

سرمایه‌ گذاری در خارج کشور

یکی از اصلی‌ترین روش‌های مهاجرت، سرمایه گذاری در خارج از کشور خود است. راه‌های مختلفی برای انجام این مسیر وجود دارد؛ که برخی از آن‌ها در اکثر کشورها وجود دارد و برخی دیگر بنا بر شرایط، در برخی از کشورها وجود دارد.

در ادامه برخی روش‌های متداول برای سرمایه گذاری در خارج از کشور را مشاهده می‌کنید:

  • سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت
  • سرمایه گذاری از طریق استارت آپ و کارآفرینی
  • سرمایه گذاری از طریق خرید ملک
  • سرمایه گذاری از طریق خود حمایتی
  • سرمایه گذاری از طریق فرانچایزها و رستوران‌های زنجیره‌ای
  • سرمایه گذاری در هاستل‌ها
  • سرمایه گذاری در خارج از کشور با خرید اوراق قرضه

از طریق برخی از این روش‌ها می‌توانید به راحتی اقامت و حق شهروندی کشور مقصد را بدست آورید ولی در برخی دیگر از روش‌ها، تنها سود حاصل از سرمایه گذاری خود را دریافت خواهید کرد. در حال حاضر بسیاری از کشورهای اروپایی شرایط مساعدی برای سرمایه گذاران فراهم کرده‌اند.

چرا افراد به سرمایه گذاری در خارج از کشور روی می آورند؟

به دنبال سرمایه‌گذاری در خارج از کشور، عوامل گوناگونی وجود دارد که افراد را به این راهکار جذب می‌کنند. یکی از دلایل اصلی این اقدامات، دسترسی به بازارهای جهانی است. با افزایش تجارت جهانی و ارتباطات بین‌المللی، این امکان برای سرمایه‌گذاران به وجود آمده که در بازارهای خارجی به سرمایه‌گذاری بپردازند و از فرصت‌های جدید بهره‌مند شوند. همچنین، تنوع و ریسک پایین‌تر نیز از جمله مزایایی است که سرمایه‌گذاران را به جذب سرمایه در بازارهای خارجی ترغیب می‌کند. با سرمایه‌گذاری در بیشتر مناطق جهان، احتمال تأثیرات مختلف اقتصادی و سیاسی بر سرمایه کمتر می‌شود.

علاوه بر این، عواملی مانند تسهیلات مالی، مالیات، و قوانین سرمایه‌گذاری نیز نقش مهمی در تصمیم‌گیری افراد برای سرمایه‌گذاری در خارج از کشور دارند. برخی کشورها تسهیلات مالی جذاب و مالیات‌های کمتری برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کنند که این امر می‌تواند تصمیم‌گیری افراد را در انتخاب بازارهای خارجی تسریع کند. همچنین، قوانین سرمایه‌گذاری منعطف‌تر و پیشنهادات مالی متنوع نیز از جمله عواملی هستند که افراد را به سرمایه‌گذاری در خارج از کشور ترغیب می‌کنند. با توجه به این نکات، سرمایه‌گذاران می‌توانند از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بازارهای جهانی بهره‌مند شوند و درآمد خود را افزایش دهند.

investment-2

استانداردهای سرمایه گذاری در سایر کشورها

مهم‌ترین و اساسی‌ترین مورد درباره‌ی سرمایه گذاری در یک کشور خارجی، بررسی امنیت و استانداردهای سرمایه گذاری در آن کشور است. حفظ و یا از دست دادن سرمایه، ارتباط مستقیم با رعایت کردن یا نکردن استانداردهای سرمایه گذاری در یک کشور دارد. در ادامه برخی از استانداردهای سرمایه گذاری در کشورها را بررسی می‌کنیم:

کیفیت نظارت

اینکه دولت یک کشور به چه میزانی در اجرای قوانین و پایبندی به آن‌ها وفق است، از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

کنترل فساد

هرچه دولت یک کشور جلوی نفوذ فساد در سیستم قضایی و اداری کشور خود را بیشتر بگیرد، امنیت سرمایه گذاری در آن کشور بالاتر است.

ریسک مصادره اموال

نرخ ریسک مصادره اموال در کشورها هر چه به عدد 7 نزدیک‌تر باشد، خطر بیشتری سرمایه‌ی شما را تهدید می‌کند. کشورهای امن برای سرمایه گذاری نرخ ریسک مصادره اموال نزدیک به 1 دارند.

شاخص های موثر بر سرمایه گذاری خارجی

یکی دیگر از مواردی که حتما باید قبل از اقدام به سرمایه گذاری در کشوری در نظر بگیرید، شاخص‌های اقتصادی تاثیر گذار است. هر چه شاخص‌های اقتصادی آن کشور پایدارتر و رو به رشدتر باشد، سوددهی و افزایش سرمایه در کشور مقصد بالاتر است.

برخی شاخص‌ها مانند تولید ناخالص، مالیات و تورم می‌توانند تاثیر بسیاری در سرمایه گذاری آن کشور داشته باشد.

تولید ناخالص داخلی

هر قدر تولید ناخالص داخلی در کشوری بالاتر باشد، رشد اقتصادی در آن کشور نیز بالاتر است.

مالیات

نرخ مالیات بر درآمد تاثیر مستقیم در درآمد از سرمایه گذاری در کشور مقصد دارد. به همین دلیل بررسی نرخ مالیات یک کشور قبل از اقدام به سرمایه گذاری بسیار مهم است.

تورم

اگر کشوری ثبات اقتصادی خوبی داشته باشد، نرخ تورم پایینی دارد. کشورهایی با نرخ تورم کمتر از 3 درصد شرایط اقتصادی پایداری دارند.

investment-3

مزایای سرمایه گذاری در کشور خارجی

سرمایه گذاری در کشور متناسب با شرایط شما، مزایایی به همراه دارند که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • سرمایه گذاری با امنیت بالا
  • اقتصاد پویا و رشد بالای آن
  • زیرساخت‌های مناسب برای سرمایه گذاری
  • حفظ ارزش سود سرمایه‌ی شما با وجود نوسانات بازارهای ارزی در ایران
  • تامین مکان و شرایط ابتدایی راه‌اندازی فرانچایزها
  • اعطای اقامت در برخی از کشورها با سرمایه گذاری‌ها
  • بالا بودن سطح کیفیت زندگی
  • امکان تحصیل رایگان برای فرزندان در مدارس و دانشگاه‌های کشورها مقصد

معایب سرمایه گذاری در خارج از کشور

علاوه بر مزایا، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور با برخی معایب و چالش‌ها نیز همراه است که باید به آنها توجه شود. یکی از مهم‌ترین معایب این نوع سرمایه‌گذاری، ریسک‌های سیاسی و اقتصادی است که در کشورهای مقصد وجود دارد. تغییرات در سیاست‌ها، قوانین، و شرایط اقتصادی می‌تواند بر سرمایه‌ها و سودآوری آنها تأثیر مستقیم داشته باشد. همچنین، نوسانات ارزی و تغییرات ناخواسته در بازارهای مالی نیز از جمله معایب دیگری از سرمایه‌گذاری در خارج از کشور محسوب می‌شوند که می‌توانند به سرمایه‌گذاران زیان بزرگی وارد کنند.

همچنین، فرآیند مدیریت و کنترل سرمایه‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها در کشورهای خارجی ممکن است با چالش‌ها و مشکلات مواجه شود. عدم دسترسی به اطلاعات کافی و عدم شفافیت در بازارهای مالی برخی کشورها می‌تواند باعث افزایش ریسک و کاهش سودآوری سرمایه‌گذاری‌ها شود. به علاوه، مواجهه با مشکلات مربوط به محیط کسب و کار، نظارت نامناسب دولتی، و مسائل مربوط به مالیات نیز از دیگر معایبی است که سرمایه‌گذاران در خارج از کشور ممکن است با آنها روبه‌رو شوند و که می‌تواند باعث ایجاد مشکلات مختلفی برای سرمایه گذاران شود.

کشورهای مناسب برای سرمایه گذاری ایرانیان

انتخاب بهترین کشور برای سرمایه گذاری، ارتباط مستقیم با بودجه، شرایط و انتظارات فرد سرمایه گذار از نتیجه‌ی سرمایه گذاری‌اش دارد. به همین دلیل نمیتوان پاسخ قطعی به این موضوع داد که کدام کشورهای برای سرمایه گذاری مناسب‌ هستند.

با این وجود اگر بخواهیم از لحاظ سادگی و سرعت انجام امور و دستیابی به اقامت معتبر کشور مقصد به این مسئله نگاه کنیم، می‌توانیم بگوییم که بهترین کشورها برای سرمایه گذاری ایرانیان کشورهای اروپایی هستند.

سرمایه گذاری در قبرس شمالی، اسپانیا، پرتغال، فرانسه، یونان و …. شرایط بسیار عالی را برای کسب سود از سرمایه گذاریتان فراهم می‌کند. همچنین از این طریق می‌توانید زندگی و آینده‌ی خود، همسر و فرزندانتان را تامین کنید.

چند درصد از سرمایه خود را در خارج از کشور سرمایه گذاری کنیم؟

همانطور که اشاره کردیم، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور با برخی معایب و چالش‌ها همراه است که باید به آنها توجه شود. یکی از مهم‌ترین معایب این نوع سرمایه‌گذاری، ریسک‌های سیاسی و اقتصادی است که در کشورهای مقصد وجود دارد. تغییرات در سیاست‌ها، قوانین، و شرایط اقتصادی می‌تواند بر سرمایه‌ها و سودآوری آنها تأثیر مستقیم داشته باشد. همچنین، نوسانات ارزی و تغییرات ناخواسته در بازارهای مالی نیز از جمله معایب دیگری از سرمایه‌گذاری در خارج از کشور محسوب می‌شوند که می‌توانند به سرمایه‌گذاران زیان بزرگی وارد کنند.

در ادامه باید گفت عدم دسترسی به اطلاعات کافی و عدم شفافیت در بازارهای مالی برخی کشورها می‌تواند باعث افزایش ریسک و کاهش سودآوری سرمایه‌گذاری‌ها شود. به علاوه، مواجهه با مشکلات مربوط به محیط کسب و کار، نظارت نامناسب دولتی، و مسائل مربوط به مالیات نیز از دیگر معایبی است که سرمایه‌گذاران در خارج از کشور ممکن است با آنها روبه‌رو شوند، در نتیجه، بهتر است در ابتدا با 25 تا 40 درصد از سرمایه خود، سرمایه گذاری در خارج از کشور را شروع کنید!

جمع‌بندی

در این مقاله سعی بر آن شد تا بررسی کاملی از سرمایه گذاری در خارج از کشور داشته باشیم. همانطور که مطالعه کردید، سرمایه‌گذاری، یک راهکار مهم و موثر برای افزایش دارایی‌ها و ایجاد درآمد است که به طور گسترده در سطح جهانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این حال، هر نوع سرمایه‌گذاری، همراه با مزایا و معایب خود است. در حالی که سرمایه‌گذاری در خارج از کشور می‌تواند فرصت‌های جدید و تنوع بخشی در پرتفوی سرمایه‌گذاری فراهم کند، باید به معایب و ریسک‌های آن نیز توجه شود. از آنجایی که تغییرات در شرایط سیاسی و اقتصادی، نوسانات بازار و مشکلات مربوط به مدیریت و کنترل سرمایه در کشورهای خارجی می‌تواند تأثیر مستقیمی بر سرمایه‌گذاری‌ها داشته باشد، انتخاب بهترین راهکارها و استراتژی‌های سرمایه‌گذاری، باید با دقت و با بررسی دقیق این ریسک‌ها و مزایا انجام شود.

5/5 - (1 امتیاز)

پیوستن به گفتگو

مقایسه املاک

مقایسه
باز کردن چت
1
پیام در واتساپ
سلام
در واتساپ با ما در ارتباط باشید.